©2019 rarchacademy

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Работя по интериорни проекти за частни домове, офиси, магазини, обществени сгради, често след като съм направила архитектурния проект на клиента.

 

За да ви предложа най-доброто за вас интериорно решение, за мен е важно да разбера какво искате да постигнете – като обстановка и атмосфера; какви са вкусовете ви, и ако правя проект за вашия дом, какъв е начинът ви на живот.

 

 

Работният процес включва:

 

1. Разговор с клиента и заснемане на помещенията. Ако сме работили заедно по вашия архитектурен проект, минаваме доста бързо пред този първи етап.

 

2. Идеен проект/визуализации. Предлагам ви две идейни решения. Коментираме ги, ако е необходимо, нанасям корекции или правя още един вариант. Всички варианти, след третия, се заплащат допълнително.

 

3. Технически проект. Подготвям чертежите, по които ще се реализира одобреният от вас проект за интериорен дизайн.

 

4. Авторски надзор. Общувам с подизпълнителите и следя за всяка подробност от работата интериора на вашите помещения. Държа да се уверя, че всичко е направено според замисъла – красиво и функционално.

 

Да се чувствате добре в създадената от мен среда – това е основната ми цел и я постигам, независимо от бюджета, с който разполагате. Предлагам ви гъвкави решения, които не ви принуждават да правите компромис с комфорта си.

 

Разгледайте мои, вече реализирани, проекти за интериорен дизайн.

 

Свържете се с мен, за да започнем работа по вашия проект.

1/1