ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

 Вътрешния дизайн е комплексен процес, който зависи от много фактори. Нашият екип може да проектира вашето жилище, офис, магазин или друго пространство. За нас е важно не просто да създадем среда, в която да се чувствате добре, а да сътворим вашия мечтан интериор.

 

 Работният процес включва следните фази на проектиране:

 Преди започването на даден проект е важно в лична среща да разберем какви са вашите цели и мечти относно интериорното пространство. Другото важно нещо преди да пристъпим към фаза 1 е да разберем какъв е вашият бюджет за реализацията на проекта. 

ФАЗА 1: Заснемане на пространството/ата и фотодокументация. 

ФАЗА 2: Функционална схема и разпределение, концепция за материали, мебели и цветове. Скици и колажи за изясняване на основната идея на интериорния дизайн. Този етап от проектирането е важен, за да можем да опознаем нашите клиенти и да разберем в дълбочина техните желания и нужди. 

ФАЗА 3: Идеен проект: на този етап от проектирането, след като вече е уточнено разпределението и основната концепция за интериора, ще направим идеиния проект. Той включва визуализация на идеите, за да можете по-добре да си представите какво ще се получи. 

ФАЗА 4: Технически проект: 

ФАЗА 5: Авторски надзор

1/1