Онлайн обучение | AutoCad | ArchiCad


Здравейте, казвам се Рая. Работя с програмите AutoCAD и ArchiCAD повече от 10 години и започнах да преподавам преди около 2 години. През моите курсове са преминали успешно повече от 100 човека. След известно време преподаване, из софийски школи, реших да създам нещо свое. Натрупаният опит ми дава уверенест, че мога с търпение и постоянство да обуча всеки, който има желание да научи програмите.

Разработила съм материали и упражнения, които помагат да бъде усвоен материала бързо и качествено.

Защо избрах онлайн обучение?

Мисля, че в наши дни техниката позволява да бъде осъществена пълноценна комуникация, която по нищо не отстъпва на живото общуване. Също така искам да дам възможност на хора извън София, а защо не и извън България, да запишат курса и да осъвършенстват знанията и уменията си.

Друго предимство на онлайн обучението е, че пестите време.

Научете AutoCAD и/или ArchiCAD в удобството на вашия дом. В обучението са включени помощни материали, в които подробно е описано стъпка по стъпка как да извършите определена операция. Оставам на разположение на моите курсисти и след завършване на курса. Всеки записал курса може да се възползва от две безплатни консултации до един месец след завършването на курса, а след това винаги може да зададе въпрос за определен проблем.

В бъдеще планирам стартирането на курсове по интериорен и графичен дизайн, както и разработването на youtube канал с много безплатни уроци и съвети.

Абанирайте се и не изпускайте полезна информация.

"Великото изкуство да се научи много е да се започне с малко." Дон Лок

Очаквам Ви!

Разгледайте курсовете и се запишете сега!

Линк към обученията: RARCH ACADEMY

#Archicadкурс #Autocadкурс #Archicadонлайн #Autocadонлайн #компютъренкурс #интериорендизайн #графичендизайн #учителArchicad #учителAutocad

13 views