©2019 rarchacademy

Онлайн обучение | AutoCad | ArchiCad

April 12, 2019

Здравейте, казвам се Рая. Работя с програмите AutoCAD и ArchiCAD повече от 10 години и започнах да преподавам преди около 2 години. През моите курсове са преминали успешно повече от 100 човека. След известно време преподаване, из софийски школи, реших да създам нещо свое. Натрупаният опит ми дава уверенест, че мога с търпение и постоянство да обуча всеки, който има желание да научи програмите. 

Разработила съм материали и упражнения, които помагат да бъде усвоен материала бързо и качествено. 

 

Защо избрах онлайн обучение? 

Мисля, че в наши дни техниката позволява да бъде осъществена пълноценна комуникация, която по нищо не отстъпва на живото общуване. Също така искам да дам възможност на хора извън София, а защо не и извън България, да запишат курса и да осъвършенстват знанията и уменията си.

Друго предимство на онлайн обучението е, че пестите време. 

Научете AutoCAD и/или ArchiCAD в удобството на вашия дом. В обучението са включени помощни материали, в които подробно е описано стъпка по стъпка как да извършите определена операция. Оставам на разположение на моите курсисти и след завършване на курса. Всеки записал курса може да се възползва от две безплатни консултации до един месец след завършването на курса, а след това винаги може да зададе въпрос за определен проблем.

 

В бъдеще планирам стартирането на курсове по интериорен и графичен дизайн, както и разработването на youtube канал с много безплатни уроци и съвети.

Абанирайте се и не изпускайте полезна информация. 

 

"Великото изкуство да се научи много е да се започне с малко."
Дон Лок

 

Очаквам Ви!

Разгледайте курсовете и се запишете сега! 

 

Линк към обученията: RARCH ACADEMY

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Диванът - основният акцент в дневната. Как да изберем най-подходящия.

May 17, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts